Pärlor för svin - Fabrikör Ekstedts betraktelser

söndag 15 juni 2025

Bryggsäsongen 2025/2026

›
  Den gångna helgen gick åter Amylases Sommarölsträff av stapeln. Det mesta var som vanligt, förutom en sak. På grund av en dubbelbokning tv...
tisdag 3 juni 2025

Martyn Cornell in memoriam

›
  Jag hade egentligen tänkt skriva ett helt annat inlägg den här veckan, och i ett utslag av "research" gick jag in på Milk The Fu...
1 kommentar:
söndag 11 maj 2025

Hur väljer jag öl att köpa?

›
  Så många val. I veckan som gick publicerade Beernews en artikel om öls fysiska ursprung, och hur vissa produkter i olika grad vilseleder ...
2 kommentarer:
söndag 4 maj 2025

Pseudolambik #50

›
  När jag nu brygger min femtionde p-lambik borde det kanske vara något extra, men det är det sannerligen inte. Det enda värt att kommentera...
söndag 13 april 2025

Brygd #222: Vit chimär

›
  Nu har äntligen turen kommit till det sista "ordinarie" Chimay-ölet för att göra något slags klonartat. Vilket är lite märkligt ...
tisdag 8 april 2025

Brygd #221: Förgylld chimär

›
  Chimärmöss där mamman med lite god vilja kan ses som gyllene. Nu är det dags för en repris igen. Precis som för Dubbelstickan så återanv...
söndag 30 mars 2025

Pseudogeuze #12

›
  Tolfte blandningen. Inför årets blandningsevent hade jag egentligen bara två satser att använda; ett- och tvåårig lambik. Detta beroende p...
›
Startsida
Visa webbversion

Om mig

Mitt foto
Fabrikör Ekstedt
Göteborg, Sweden
Hembryggare och ratebeerian. Denna blogg kommer främst handla om mina hembryggningsprojekt, men någon mer allmän betraktelse om öl kanske slinker ner också. Lämna gärna en kommentar om du skulle vara intresserad av vad jag skriver. Håll dig dock till inläggets ämne, och håll en god ton förstås. Undrar du över bloggens namn? En förklaring finns i början av det här inlägget: http://fabrikorekstedt.blogspot.com/2012/01/fabrikorn-vs-omvarlden-svinversionen.html
Visa hela min profil
Använder Blogger.