tag:blogger.com,1999:blog-6553578271232438737.post8018873664269150454..comments2024-01-19T17:25:35.835+01:00Comments on Pärlor för svin - Fabrikör Ekstedts betraktelser: Brygd #121: BälgoblondFabrikör Ekstedthttp://www.blogger.com/profile/05062053334398289372noreply@blogger.comBlogger3125tag:blogger.com,1999:blog-6553578271232438737.post-42673373321421966792014-01-29T12:48:15.824+01:002014-01-29T12:48:15.824+01:00Tack så mycket!
Beundrar din hängivenhet till din ...Tack så mycket!<br />Beundrar din hängivenhet till din blog/öl. Och så klart dina tankegångar.farenhttps://www.blogger.com/profile/12305813198909254438noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-6553578271232438737.post-56144044476210858512014-01-28T15:26:37.676+01:002014-01-28T15:26:37.676+01:00Jag använde alltså Dingemans "Aromatic Malt&q...Jag använde alltså Dingemans "Aromatic Malt". Weyerman har en liknande sort som de kallar för melanoidmalt. Mörk münchnermalt borde funka också. <br /><br />Vidare finns biskvimalt (Dingeman) samt motsvarande "Abbey malt" från Weyerman. Den senare har jag inte provat, men biskvimalt är jag inte så förtjust i.Fabrikör Ekstedthttps://www.blogger.com/profile/05062053334398289372noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-6553578271232438737.post-33113646887772850682014-01-28T15:02:18.256+01:002014-01-28T15:02:18.256+01:00Skulle du kunna ge något exempel på aromatisk malt...Skulle du kunna ge något exempel på aromatisk malt som du tycker passar för denna blonde?farenhttps://www.blogger.com/profile/12305813198909254438noreply@blogger.com