tag:blogger.com,1999:blog-6553578271232438737.post5602826263396331500..comments2024-01-19T17:25:35.835+01:00Comments on Pärlor för svin - Fabrikör Ekstedts betraktelser: Brygd #70: Tjäck pilsnerFabrikör Ekstedthttp://www.blogger.com/profile/05062053334398289372noreply@blogger.comBlogger2125tag:blogger.com,1999:blog-6553578271232438737.post-4610164884253649712022-02-14T08:53:19.530+01:002022-02-14T08:53:19.530+01:00Inte vad jag vet. Personligen tycker jag inte att ...Inte vad jag vet. Personligen tycker jag inte att det har gett någon märkbar skillnad på färgen, eller ens ö.h.t.Fabrikör Ekstedthttps://www.blogger.com/profile/05062053334398289372noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-6553578271232438737.post-69520531797310175892022-02-09T12:40:38.189+01:002022-02-09T12:40:38.189+01:00Finns det något sätt att "gissa" vad EBC...Finns det något sätt att "gissa" vad EBC/SRM blir när man gör dekokt? Använder Brewfather och om jag lägger in definitionen från SHBF 1G Tjeckisk pilsner, så blir det redigt ljust. Nybörjare och inte redo för tävlan, men är lite skoj att prova lite, därav frågan.Rolandhttps://www.blogger.com/profile/02796730052095229000noreply@blogger.com