tag:blogger.com,1999:blog-6553578271232438737.post3920969193920528591..comments2024-01-19T17:25:35.835+01:00Comments on Pärlor för svin - Fabrikör Ekstedts betraktelser: Varför jag inte kommer starta eget bryggeriFabrikör Ekstedthttp://www.blogger.com/profile/05062053334398289372noreply@blogger.comBlogger3125tag:blogger.com,1999:blog-6553578271232438737.post-33782477854687625562016-09-05T07:04:08.701+02:002016-09-05T07:04:08.701+02:00Jag förstår delvis, jag hade gärna startat brygger...Jag förstår delvis, jag hade gärna startat bryggeri men jag är inte heller intresserad av att brygga generisk ipa/lager bara för du måste ha det i sitt utbud. Jag tror det dock börjar bli plats i Sverige för mer specialiserade bryggeri också. Men saker får ju också stanna vad det är, en hobby. Som man gör på sin fritid. För det är skoj.Kallenoreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-6553578271232438737.post-84372369112609433282016-08-29T17:35:54.945+02:002016-08-29T17:35:54.945+02:00Förstår fullständigt, vet själv inte om jag vill ...Förstår fullständigt, vet själv inte om jag vill stå där och brygga en bulköl för att betala räkningarna. Väl skrivet.Anonymoushttps://www.blogger.com/profile/04258790624292293856noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-6553578271232438737.post-8815720579209586692016-08-29T16:53:20.609+02:002016-08-29T16:53:20.609+02:00"Du är ju duktig på att laga mat, när ska du ..."Du är ju duktig på att laga mat, när ska du starta en restaurang?"Johanhttps://www.blogger.com/profile/13673408104212198176noreply@blogger.com