tag:blogger.com,1999:blog-6553578271232438737.post3826753909747015688..comments2024-01-19T17:25:35.835+01:00Comments on Pärlor för svin - Fabrikör Ekstedts betraktelser: Att brygga dubbelbockFabrikör Ekstedthttp://www.blogger.com/profile/05062053334398289372noreply@blogger.comBlogger2125tag:blogger.com,1999:blog-6553578271232438737.post-20263357859432622562018-11-05T08:29:43.759+01:002018-11-05T08:29:43.759+01:00Jag är inte säker på att jag förstår din fråga, me...Jag är inte säker på att jag förstår din fråga, men inlägget gäller även för BIAB.Fabrikör Ekstedthttps://www.blogger.com/profile/05062053334398289372noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-6553578271232438737.post-11283273894495533252018-11-04T09:59:49.919+01:002018-11-04T09:59:49.919+01:00Ponerar att jag har begränsning möjligheter med at...Ponerar att jag har begränsning möjligheter med att brygga på snyggt sätt utan bara köra med Biab metod på enkel nivå, vad bör jag tänka på om jag vill brygga dubbelbock? <br /><br />Malter som jag funderar på är<br /><br />64 % Pilsner Malt<br />16 % Muinch 1 Malt<br />10 % Vienna Malt<br />4 % Dark Crystal (Glömt vilken siffra)<br />6 % Crystal Malt 220(?)Pontushttps://www.blogger.com/profile/00600264788706939806noreply@blogger.com