tag:blogger.com,1999:blog-6553578271232438737.post2158446458807349525..comments2024-01-19T17:25:35.835+01:00Comments on Pärlor för svin - Fabrikör Ekstedts betraktelser: Fruktpseudolambik - BjörnbärsFabrikör Ekstedthttp://www.blogger.com/profile/05062053334398289372noreply@blogger.comBlogger2125tag:blogger.com,1999:blog-6553578271232438737.post-8233934462829366282016-05-17T09:53:02.224+02:002016-05-17T09:53:02.224+02:00Jamen. Jag tycker en mockabit till 375 ml öl ger e...Jamen. Jag tycker en mockabit till 375 ml öl ger en bra initial kolsyrenivå med marginal för fortsatt långsam jäsning av långa sockerarter.Fabrikör Ekstedthttps://www.blogger.com/profile/05062053334398289372noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-6553578271232438737.post-12135595438824692492016-05-17T08:18:05.146+02:002016-05-17T08:18:05.146+02:00Bitsocker? Är det för kolsyra?/MattiasBitsocker? Är det för kolsyra?/MattiasAnonymousnoreply@blogger.com